1977 - óta van parlagfű allergiám.  Tapasztalataim talán enyhíteni fogják az Önét.

   
Az allergia betegség immunrendszerünk hibája. Ennek egyik fő oka lehet a csecsemő túlzott féltése mindentől az élete első félévében, amikor immunrendszere ismerkedne a világ anyagaival. Akkor is keletkezhet allergiánk, amikor túl sokat érintkezünk bizonyos anyagokkal.

Sok új szülőnek égnek áll a haja, mikor látja, hogy újszülött gyermekét körbe puszilják a rokonok.
Bár milyen hihetetlen, de ekkor tesznek jót vele! Az új szervezetének információt kell gyűjteni a világ baktériumairól, fertőzéseiről, annak ellenanyagai kifejlesztéséhez. Ezt akadályozza a túlzott féltés! Persze a fokozatosságra és a szélsőségekre azért figyeljünk.

Nagyon fontos az első félév alatt a fertőző anyagok, baktériumok meg ismerése szervezetének, hogy immunrendszere kifejleszthesse a megfelelő ellenanyagokat, hogy azok ellen később élete során bármikor védekezhessen!

Ha születéskori első félévet, nem használhatta ki szervezetünk, amikor az immunrendszerünk gyűjti az információt a világról és a szükséges védekezésekről, mert talán szüleink akkor túlzottan féltettek, szó szerint ("óvtak még a széltől is") így nem fejlesztett ki védekezést ellene, mert nem ismerkedhetett meg vele! Akkor ez egy rés lett szervezetünk védekező pajzsán.   Következménye lehet a tovább gyengülő immunrendszerünk. Később egyre több minden anyagra reagálhatunk rosszul.

Magyarországon ma már minden harmadik ember szenved a ambrosia artemisiifolia, a parlagfű allergiától. Augusztus 15 körül észlelem tüneteit először és meg állapíthatom, hogy megint jó termés lesz hazánkban parlagfűből abban az évben!

Már több éve már  nem használok allergia gyógyszert parlagfű szezonban, pedig nem szűnt meg allergiám!  

A 70'-es években ez a betegség szinte ismeretlen volt az orvosok számára is. Bedagadt, kivörösödött viszkető szemek, viszkető szájpadlás. Megállíthatatlan orrfolyás, tüsszögés. Augusztus közepétől az őszi esős időszak és az októberi fagyok kezdetéig tart a szezonja.

Három szezont végig szenvedtem, mire találtam egy orvost, aki tudta és megmondta akkor, hogy miről van szó. Letompító és kártékony gyógyszereket kaptam az első időkben, ami csak enyhítette szenvedésem. Először Pernovin -t szedtem. Ettől letompultnak éreztem magam, majd sok évig az Aldecin nevű gyógyszer segített, amely olyannak tűnik nekem mai ismereteim szerint már hatásilag és mellékhatásilag, mintha ágyúval lőttünk volna verébre.

Tudják milyen lehet vagy negyven szezont végig kínlódni így? Megvárni, mire a tenni képes politikus emberek családtagjai is megbetegedtek ebben, így már végre feltűnt nekik is a betegség és így bekerülhetett a médiába és a döntéshozók tudatába az, hogy a parlagfüvet irtani kellene és harcolni ellene.

Nyugati országokban ez ritka növény. Nálunk az igényességet a tiszta és szép környezetünkre, jól mutatja a növény elterjedtsége.

Majdnem fél évszázadot betegeskedtem minden ősszel, mire annyi felső vezetőnek és hozzátartozójának szenvedése is megindult a parlagfűtől, hogy végre törvénykeztek ez ügyben is. Addig a statisztikailag a nem számottevőekhez tartoztam.
Ma már büntetik a terület tulajdonosokat, ha nem irtják ezt a növényt. Addig a kutyát sem érdekelte a parlagfűtől szenvedők kínjai.

Megtapasztalt tanácsaim:

Parlagfű szezonban lehetőleg csak zárt helyen tartózkodom.
Emelt napi adagot szedek Korall kalciumból. (Komoly eredményét tapasztaltam!)
A lakásban Venta légtisztító működik.
Ha mégis kint van dolgom, kerülöm a parlagfüves területeket.
Száraz, szeles időben halasztom a kinti intézni valóimat.
Pollenszűrős, zárt ablakú autóval közlekedem. 
Tartózkodó helységeim felmoshatók és fokozott portalanítás van szezonban.
Ágyneműk, függönyök sűrűn vannak mosva. Szárításuk zárt helyen történik.
Kárpitok sűrűn portalanítva vannak vizes porszívóval, ami szintén mindig kimosva van.
Sűrűn arcot mosok, közben orrnyílásaimat is kiöblítve.
Kinti tartózkodás után zuhanyozás, hajmosás és ruha csere következik.
 
Az újabb kutatások szerint a parlagfű okozta allergiát is jól lehet kezelni kecsketejjel is.

Ugyanis, (úgy tudjuk) ha a kecskét parlagfüves legelőn tartják, (Ő megeszi!) akkor a lelegelt parlagfű allergén anyagai hatására ellenanyag képződik a kecske vérében, s ez a tejében is megjelenik. Amikor tehát kecsketejet fogyasztunk, egyúttal szervezetünk megismerkedik a parlagfű pollenjének ellenanyagával és így egészségkárosító hatása ellen is védekezünk.

Nem allergiás ismerősöm rendszeresen fogyasztja levelét! Ennek járjon utána miért is lehet jó!


 


 Nézze meg a másik oldalak filmjeit is!

Fogyasszon naponta lúgosított, tisztított ivóvizet a teste pH egyensúlyának és immunrendszere segítése érdekében!
 

  Lúgos - savas ételek Pral értéke     A rákot paraziták okozzák?     Pollenjelentés      Parlagfu.lap.hu

 

A fiatalosság megőrzésében nagy segítség lehet az Ozmózissal tisztított, lúgosított ivóvíz!

Jogi nyilatkozatunk:

Mi nem a gyógyszerek eladására szakosodtunk. Ezért azt a területet véletlenül érintő szakmaiságunk és véleményünk is, - főleg onnan nézve -, talán kétségbe vonható.

Oldalainkon az írások, az említett utalások, termékek és eljárások ismertetése nem valamely betegség megelőzését, diagnosztizálását, kezelését, gyógyítását tartalmazzák! Ez az orvosok feladata. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése szándékunk szerint nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van.

Termék ismertetőinkben, írásainkban, aki az orvosi vizsgálat, kezelés vagy műtéti beavatkozás szükségtelenségét vagy mellőzhetőségét értelmezi, arra utalást vél kiolvasni, vagy írásaink nála annak képzetét vagy szerinte a látszatát keltik, vagy bármely egészséggel összefüggő oldalunkkal, termékünkkel, tájékoztatónkkal kapcsolatban egészségügyi felvetése,
kétsége, kérdése támad, kérjük azonnal konzultáljon arról a témáról kezelőorvosával, szakorvosával, gyógyszerészével.

Azonban korunkból adódó bőséges egészséggel kapcsolatos egyéni megfigyeléseinket az Internet szabadságával élve, mégis szívesen tesszük közzé gondolat ébresztésre, a fenti feltételek figyelembe ajánlása mellett.

A weboldalainkon olvasható egészséggel összefüggő információk a saját és a törzsvásárlóink, barátaink egyéni megfigyelései, valamint a neten is felkutatható, olyan embereké, akik szintén sok időt szántak az emberek vízzel kapcsolatos egészséget érintő információk megismerésére. Ezek nem helyettesítik az orvosok és gyógyszerészek szakszerű véleményét.

Azért alkalmazzuk szándékosan, sűrűn, a bizonytalannak tűnő megfogalmazásainkat is, például a lehet, talán, lehetséges, úgy tűnik, tűnhet, úgy látszik, esetleg/es, -hat, elképzelhető, előfordulható, mi azt gondoljuk, stb., hogy kedves olvasóink hatóságilag is használt hiteles forrásokban is feltétlenül jól nézzenek utána az érdeklődésüket felkeltő témáknak, ténynek tűnő gondolatoknak is.

Az írásainkban és oldalainkon alapvetően leginkább kérdezni szándékozunk az érdeklődés felébresztése miatt, és esetleges kijelentéseink is csak a sok éves egyéni tapasztalatainkat mutatják abban a témában!

Az oldalaink egészséggel összefüggő információit a kedves érdeklődőink csak szakorvos és gyógyszerész véleményét is figyelembe véve, saját felelősséget vállalva vegyék át.

Telefon számunk:
06 29 341-886

 

Szerezze be már most tőlünk víztisztítóját és lúgosító Angyalvíz készülékét!
Így pénzt és egészséget is megtakaríthat!

 

1992-2018 Gy. Bt. Minden jog fenntartva!
 

 

Küldés Facebook-ra Küldés Twitter-re Felvétel Google Bookmarks-ra