Vállaljuk a nálunk kapható Ozmózis típusú háztartási ivóvíztisztító készülékek javítását és karbantartását is.  06 29 341-886, 06 209 352 502

Ha leszereli és idehozza, csak a felhasznált alkatrészt kell fizetni!  Csak olyan készüléket javítunk, ami az eladási választékunkban szerepel! ( Nem azonnal javítjuk! )

   Az egy éven túl is, folyamatos garanciát vállalunk a tőlünk vásárolt Ozmózis víztisztító készülékeinkre, amennyiben 6 havonta a karbantartást rendszeresen velünk végezteti, és/vagy a szűrőbetéteket folyamatosan mindig tőlünk vásárolja és ezt akkor regisztráltatja.
 

 Fontos!
Annak érdekében, hogy a berendezés folyamatosan kristálytiszta egészséges ivóvizet szolgáltasson a családnak, és olcsó legyen az üzemeltetés, rendszeresen  félévente cserélni kell a készülék vízszűrő betéteit és érdemes betartani a karbantartási időt!
Kiszállás:

A karbantartási díjunk nettó 5000,- Ft , anyag nélkül.
Kiszállási díjunk nincs, de kilométer költség térítést kérnünk kell az üzemanyagárak miatt.
A kilométer díjunk: az Ön lakása és Gyál közötti távolságra nettó 120 Ft  kilométerenként. Ebből 10 km kedvezményt adunk a mi készülékünkkel rendelkezőknek.

Kilométer kiszámítás klikk ide


(Például, ha ön Gyáltól közúton 20 kilométerre lakik: 10 km ingyen, 10 km x 120 Ft=+ 1200,- Ft a távolsági díj. 30 kilométerre 20x120= 2400 Ft stb.
A mi autónk is a drága üzemanyagot fogyasztja, valamint km-re eső karbantartási, biztosítási, súlyadó, amortizációs és munkaidő költsége is van a szerelőnknek. )

Amennyiben a helyszínen kiderül, hogy kezelési vagy beállítási probléma miatt - például nincs víz a hálózatban, nincs áram, valaki elzárta a tápvizet, vagy az elzárt tartálycsap volt panasz oka -, az esetleges vízszivárgást nem a mi készülékünk okozza, vagy a készülék olyan paramétert nem tud ami kezelési leírásában nincs benne, vagy a készülék kontár házilagos szerelés miatt rosszul működik, vagy máshonnan ered és készülékünk nem oka egy látható vízszivárgásnakakkor is aktuálisan fizetendő a karbantartási és kilométer díj.

 

Ha a készülékét leszerelve idehozza, pénzt takaríthat meg!


 

       

  

 

A fiatalosság megőrzésében nagy segítség lehet az Ozmózissal tisztított, lúgosított ivóvíz, az Angyalvíz!

 

 

Már most szerezze be tőlünk Ozmózis víztisztítóját, Angyalvíz készülékét!
Így több pénzt és egészséget megtakaríthat!

Klór szűrés a zuhanyvízből       

     Vízttisztító javítás    Karbantartás, szerelés 

Háztartási vízkezelés  Üzemanyag megtakarító  Gázmegtakarítás    Összehasonlítások   

Vásárlói tapasztalatok  Miért kellene mindenkinek?      Tévhitek a vízről és az ásványvizekről Vízhelyzet 

Szennyvízkezelés          Rólunk

Házhozszállítás    Kapcsolat  Nyitó lap

 

 

Jogi nyilatkozatunk:

Mi nem a gyógyszerek eladására szakosodtunk. Ezért azt a területet véletlenül érintő szakmaiságunk és véleményünk is, - főleg onnan nézve -, talán kétségbe vonható.

Oldalainkon az írások, az említett utalások, termékek és eljárások ismertetése nem valamely betegség megelőzését, diagnosztizálását, kezelését, gyógyítását tartalmazzák! Ez az orvosok feladata. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és bemutatása szándékunk szerint nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van.

Termék ismertetőinkben, írásainkban, aki az orvosi vizsgálat, kezelés vagy műtéti beavatkozás szükségtelenségét vagy mellőzhetőségét értelmezi, arra utalást vél kiolvasni, vagy írásaink nála annak képzetét vagy szerinte a látszatát keltik, vagy bármely egészséggel összefüggő oldalunkkal, termékünkkel, tájékoztatónkkal kapcsolatban egészségügyi felvetése,
kétsége, kérdése támad, kérjük azonnal konzultáljon arról a témáról kezelőorvosával, szakorvosával, gyógyszerészével.

Azonban korunkból adódó bőséges egészséggel kapcsolatos egyéni megfigyeléseinket az Internet szabadságával élve, mégis szívesen tesszük közzé gondolat ébresztésre, a fenti feltételek figyelembe ajánlása mellett.

A weboldalainkon olvasható egészséggel összefüggő információk a saját és a törzsvásárlóink, barátaink egyéni megfigyelései, valamint a neten is felkutatható, olyan embereké, akik szintén sok időt szántak az emberek vízzel kapcsolatos egészséget érintő információk megismerésére. Ezek nem helyettesítik az orvosok és gyógyszerészek szakszerű véleményét.

Azért alkalmazzuk szándékosan, sűrűn, a bizonytalannak tűnő megfogalmazásainkat is, például a lehet, talán, lehetséges, úgy tűnik, tűnhet, úgy látszik, esetleg/es, -hat, elképzelhető, előfordulható, mi azt gondoljuk, stb., hogy kedves olvasóink hatóságilag is használt hiteles forrásokban is feltétlenül jól nézzenek utána az érdeklődésüket felkeltő témáknak, ténynek tűnő gondolatoknak is.

Az írásainkban és oldalainkon alapvetően leginkább kérdezni szándékozunk az érdeklődés felébresztése miatt, és esetleges kijelentéseink is csak a sok éves egyéni tapasztalatainkat mutatják abban a témában!

Az oldalaink egészséggel összefüggő információit a kedves érdeklődőink csak szakorvos és gyógyszerész véleményét is figyelembe véve, saját felelősséget vállalva vegyék át.

1992 - 2020 GYURIÁN Bt. Minden jog fenntartva!